27 Ocak 2008 Pazar

Yeni medeniyet nasıl olacak?

Gerçekleşecek bu kıyametten sonra Dünya kutupsal olarak bir yer değişime uğrayacak. Tıpkı bazı dinlerde ön gördüğü gibi güneş doğudan batıp, batıdan yükselecektir. Oluşacak yüksek kapasitedeki radyasyon sayesinde tün insanlık yok olacaktır. Dünya üzerinde Afrika gibi verimsiz topraklar yeni dünyada en verimli yerler haline gelecektir.

Bundan sonrası bizim için en önemli noktadır. Yeni bir medeniyet kurulacak deniyor. Tıpkı ilk insanlar Adem ve Havva gibi yeni insanlar gönderilecek. Bu sayede insanlığın ilk kurulumu gibi baştan aşağı yeni bir oluşum gerçekleşecek. Fakat tek bir farkla daha üstün bir insan ırkı olacak. Zeka ve ruhsal açıdan bizden üstün olan bu tür, Mayalara göre bir yükseliş süreci. Yani İçinde de bulunduğumuz önceki dört evrede insanoğlu geriledi fakat en son 3600 yıllık bu süreç ( 21 Aralık - 2012 ) sona erdiğinde yükseliş başlayacak.

Fakat herşey bundan sonra başlıyor. İnanışlar ve süre gelen efsanelere göre yükselişin olacağı bu dönemde, başka birşey daha gerçekleşecek. Cinler yeni medeniyette yer almak için saldırıda bulunacak ve bunu başaracaklar. Manyetik değişimlere ve radyasyona tepki göstermeyen yapıları, ONLARI kıyamet diye nitelendirdiğimiz bu olayda etkilemeyecek. Bu sayede dünya kutup değiştirirken ONLAR istedikleri şeyleri gerçekleştirme fırsatına sahip olacaklar.


Peki CİNLERİN istedikleri nedir?

Kurulacak bu medeniyet ve kurulmuş bundan önceki medeniyetler sadece insanoğlu için tasarlanmış yapılardı. Fakat dinsel konulardaki ilk oluşum bilgilerinden elde ettiğimiz verilere bakarsak, ateşten yaratılmış bir varlık insanoğlunu yetersiz görmekte ve kendisinin insanoğlundan üstün bir varlık olduğunu öne sürmektedir. Burada ön plana çıkan teori şu; YENİ MEDENİYET yeniden gönderilecek ilk insanlara ev sahipliği yapacaktır. Bu aşama CİNLER, ilk insanları yok edip üremelerini engelleyip kendi oluşturdukları yeni ırkla bu medeniyeti kurmak istemektedirler.

Bunun gerçekleşmesi söz konusu bile olmaz diyebilirsiniz. Fakat son zamanlardaki, cinlerin insanlara tecavüz saldırıları bu konuyu temeli daha sağlam hale getirmiştir. Ezoterik (gizli öğreticilik) bilgiler ve efsanelere göre ONLARIN amaçları bu doğrultudadır.

Peki bu YENİ ıRK nasıl bir ırk olacak?

Eğer aktarılan bilgiler ve teoriler gerçekleşirse oluşacak yeni ırk cinler gibi doğa olaylarından (sel, tsunami,radyasyon,deprem,sıcaklık) etkilemeyecek kadar sağlam, insanlar gibi elle tutularbilir gözle görülebilir ve zeki varlıklar olacak.

Hiç yorum yok: